Manchester United ryger ud af top tre på pengeliste

For første gang er Manchester United ikke længere blandt de tre rigeste fodboldklubber i verden.

Ifølge en gennemgang foretaget af revisionsfirmaet Deloitte har den tyske storklub Bayern München overtaget tredjepladsen i den såkaldte Football Money League og dermed skubbet United ned på en fjerdeplads. Det skriver BBC.

Real Madrid er for niende år i træk verdens rigeste klub. I 2012-2013-sæsonen havde den spanske klub en omsætning på 518,9 millioner euro eller cirka 3,9 milliarder kroner.

Rivalerne fra FC Barcelona ligger igen i år på andenpladsen.

Pengelisten viser, at selvom United er rykket ned ad listen, så er klubbens årlige omsætning steget fra 395,9 millioner euro til 423,8 millioner euro, skriver BBC.

Ifølge Deloitte er kvalifikation til næste års Champions League afgørende for United, hvis klubben vil tilbage i toppen.

Premier League-klubben ligger i øjeblikket på en syvendeplads i den hjemlige liga, hvilket ikke er nok til at spille med om kvalifikation til den europæiske turnering.

Paris Saint Germain er rykket adskillige pladser op og ender i år på en femteplads. Klubbens omsætning er næsten firedoblet siden 2010-2011-sæsonen.

Ifølge pengelisten er den samlede omsætning hos de 20 rigeste klubber steget med otte procent i forhold til den tidligere sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip