Manchester United snubler igen i Premier League

01/02/2014

Manchester United kunne lørdag eftermiddag føje endnu en nedtur til mestrenes skuffende sæson, da det blev til et 1-2-nederlag ude mod Stoke.

United kunne for første gang stille op med stjernetrioen Robin van Persie, Wayne Rooney og Juan Mata i angrebet, men det var Stoke, der indledningsvist styrede opgøret.

Og værterne bragte sig fortjent foran efter 38 minutters spil, da Charlie Adams frispark ramte Michael Carrick, så bolden ændrede retning og trillede i mål uden chance for David De Gea i United-målet.

Og uheldet forfulgte gæsterne. Kort efter målet blev Phil Jones nemlig båret fra banen efter en hård duel.

United fik til gengæld en forrygende start på anden halvleg, da van Persie efter fem minutters udlignede på Juan Matas oplæg.

Men glæden varede kort, for fem minutter senere bragte Charlie Adam igen Stoke foran. Skotten fik et drømmetræf på bolden, som susede ustoppeligt op i målhjørnet.

I kampens overtid ramte Wayne Rooneys frisparksafslutning indersiden af stolpen, men tættere kom mestrene ikke på en udligning, og United måtte således gå fra banen som tabere for ottende gang i denne sæson.

Med nederlaget bliver Manchester United på syvendepladsen, mens Stoke rykker op på 10.-pladsen.

William Kvist startede på banen for Fulham, der hjemme fik stryg af Southampton. 3-0 vandt gæsterne. Danskeren blev skiftet ud syv minutter før tid.

Kvists landsholdskollega Christian Eriksen spillede alle 90 minutter i Tottenhams 1-1-kamp ude mod Hull.

Andreas Cornelius' nu tidligere klub Cardiff City fik sine første Premier League-point under Ole Gunnar Solskjær, da waliserne hjemme vandt med 2-1 over Norwich.

I lørdagens sidste kamp tog Everton en sen 2-1-sejr hjemme over Aston Villa. Belgiske Kevin Mirallas scorede sejrsmålet fem minutter før tid.