Manchester United snupper førsteplads fra City med sejr

26/09/2015

Manchester United er ny duks i den engelske Premier League.

Det blev en realitet lørdag eftermiddag, da holdet vandt 3-0 hjemme over Sunderland.

Memphis Depay bragte Manchester United foran dybt inde i tillægstiden i første halvleg.

Hollænderen stod klar tæt ved mål og bugserede Juan Matas fine tværaflevering ind til 1-0.

Det var Memphis Depays første Premier League-scoring siden sommerens skifte fra PSV Eindhoven.

Tidligt i anden halvleg scorede Wayne Rooney til 2-0 fra tæt hold, da han udnyttede godt forarbejde af franske Anthony Martial.

Til allersidst sørgede Juan Mata for 3-0-målet, da han stod fri i straffesparksfeltet og sendte bolden højt op i netmaskerne.

Manchester United har 16 point for syv kampe og overtager førstepladsen fra lokalrivalen, Manchester City.

City, der har 15 point, tabte tidligere lørdag 1-4 ude til Tottenham.