Manchester Uniteds dyre nyindkøb er månedens spiller

Der var mange, der spærrede øjnene op, da Manchester United i begyndelsen af september købte den franske teenager Anthony Martial for et kæmpebeløb i Monaco.

Men angriberen har fået en fin start i den engelske storklub, og nu har han blevet belønnet for sine gode præstationer med kåringen som månedens Premier League-spiller i september.

Martial, der ifølge engelske medier kostede United 36 millioner britiske pund (363 millioner danske kroner), scorede i sin debutkamp mod Liverpool og fulgte siden op med to mål mod Southampton.

En drømmestart for den lynhurtige angriber, der i England bliver sammenlignet med Arsenal-målkongen Thierry Henry. En sammenligning Martial selv dog ikke er så begejstret for.

- Jeg ved, at han er en meget stor spiller, som er en legende i England. Men jeg mener ikke, at vi har de samme karakteristika.

- Thierry Henry er Thierry Henry. Jeg har stadig alt at bevise. Jeg vil arbejde hårdt for at nå hans niveau, men jeg er langt fra, har Anthony Martial sagt.

Søndag var Martial for første gang i startopstillingen for Frankrigs A-landshold, som slog Danmark 2-1 i Telia Parken.

Mens Anthony Martial var septembers mest markante spiller, er Christian Eriksens chef i Tottenham, Mauricio Pochettino, udnævnt til månedens manager.

Tottenham vandt alle sine tre Premier League-kampe i september, deriblandt en imponerende 4-1-sejr over Manchester City.

- Hele klubben fortjener denne anerkendelse, siger Pochettino til klubbens hjemmeside.

/ritzau/

Dagens Gossip