Mancini forklarer Uniteds dominans

15 point skiller de to hold inden mødet, og Sir Alex Fergusons mandskab regnes derfor allerede som vinder af Premier League. Det erkender Manchester Citys manager Roberto Mancini, der inden opgøret har langet voldsomt ud efter rækkens andre hold.

Den karismatiske italiener mener, at holdene frygter Manchester United for meget, hvilket forplantes i en defensiv og dårlig modstand til rækkens tophold.

- Ingen spiller godt mod United, fordi de kun spiller af frygt, siger Mancini til The Guardian og fortsætter:

- United er stærke nu på grund af deres betydning som hold og som klub. Hvert hold, der spiller mod United, spiller meget svagt, fordi de tænker, at kampen er meget vanskelig, og at de ikke kan slå dem. Det er ikke sandt.

Sidste sæson var topstriden i Premier League langt mere tæt og spændende. De fleste fodboldfanatikere vil erindre, at Mancinis mandskab i et vildt drama tog mesterskabspokalen i de absolut døende minutter i den sidste spillerunde.

Sådan ender det med stor sandsynlighed ikke i år. Men Manchester City kan dog redde lidt ære, såfremt de formår at skaffe tre point mandag aften på Old Trafford. Sker det, er de blot det fjerde hold i denne sæson til at besejre Manchester United. Kun Everton, Tottenham og Norwich har præsteret samme.

Dagens Gossip