Mand affyrede jagtgevær på værtshus

»Vi har anholdt en 35-årig mand, som er godt kendt af os i forvejen, og som klokken cirka 01.50 kom ind på et værtshus med et jagtgevær. Han havde haft en uoverensstemmelse med nogen på værtshuset, så tog han hjem og hentede jagtgeværet, og så kom det til tumult, da han vendte tilbage med geværet. Derfor går der et skud ned i gulvet, og haglene slog op igen og ramte to personer,« forklarer vagtchef Poul Badsberg fra Nordjyllands Politi til Berlingske Nyhedsbureau.

Den ene person blev ramt af hagl i skulderen, mens den anden blev ramt i tindingen. Men ingen af dem er kommet alvorligt til skade, og haglene er pillet ud igen, siger vagtchefen.

Politiet er nu i gang med at efterforske sagen nærmere, det skal blandt andet klarlægges, om skuddene gik af ved et uheld eller blev affyret med forsæt.

»Vi er i gang med at vurdere, hvad vi kan sigte ham for. Men det bliver jo nok efter våbenloven, straffelovens paragraf 252 for grov kådhed og for at bringe andre i fare. Vi er i gang med at afhøre vidner, og så afgør vi, om han kan blive sigtet for forsøg på manddrab. Men det er endnu for tidligt at sige. Vi skal først have afklaret hans hensigt for at finde ud af, om han bare ville true med geværet, siger Poul Badsberg.

Dagens Gossip