Mand anholdt for drabsforsøg på sovende kvinde

»Det er et voldsomt overfald, som har skabt frygt i store dele af området. Derfor bekræfter vi nu, at vi har anholdt en mand for overfaldet,« siger vicepolitikommissær Steen Von Würden Petersen fra Lolland-Falsters Politi.

Den 42-årige mand bliver fredag fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Nykøbing. Her vil politiet begære dørene lukket af hensyn til den videre efterforskning.

»Af hensyn til efterforskningen vil vi ikke ud med detaljer om overfaldet. Vi har ikke mere at sige om det,« siger Steen Von Würden Petersen.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi var kvinden alene hjemme i sin villa, da overfaldsmanden trængte ind i huset.

Hun vågnede, da manden pressede en pude mod hendes ansigt, mens han også sprøjtede et kemikalie i hovedet på hende. Den 46-årige kom dog fri af mandens greb, og han flygtede fra huset gennem terrassedøren og forsvandt.

Politiet har et spor at gå efter, fordi gerningsmanden efterlod sine sko i villaen og angiveligt er pisket af sted i strømpesokker. Alligevel vil efterforskerne gerne høre fra vidner, der har været i området omkring Æblehaven mellem klokken 2.00 og 3.00. Gerningsmanden var iført mørk tøj og elefanthue under overfaldet, og derfor er der ikke yderligere signalement eller bud på alder.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip