Mand anholdt for terror-brøl i Aarhus

Østjyllands Politi har klokken 13.01 onsdag anholdt en 29-årig mand i Brabrand. Han formodes at stå bag udtalelse i en bybus om at være terrorist.

Betjente fra Østjyllands Politi affyrede onsdag varselsskud mod en arabisk udseende mand i Aarhus. Han råbte, at han var terrorist, og stak af fra politiet. Den anholdte 29-årige formodes at stå bag den truende adfærd.

- Vi har anholdt en 29-årig mand på et stisystem på Gudrunsvej i Brabrand, og vi betragter sagen som opklaret og leder ikke efter andre, siger politikommissær Mogens Brøndum til Ritzau.

Klokken 11.29 ringer en utryg borger 112, da han sidder i en bus på vej mod Brabrand, hvor en meget truende mand i bussen råber op om, at han er terrorist.

Manden stiger af bussen ved City Vest og kører formentlig med buslinje 4A, hvor han stiger af ved Silkeborgvej i Åbyhøj. Her ser politiet en mand, der passer på signalementet og sætter efter, hvor de også affyrer varselsskud for at få manden stoppet og anholdt.

Manden løb væk og forsvandt i området. Politiet fandt en grøn jakke, som formentlig tilhører den anholdte. Politiet har afspærret flere veje i området.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip