Mand blev bagbundet med tape og fik sit hjem røvet af gammel ven

En aften i oktober sidste år blev en mand trukket ind i en varevogn og truet til at vise vej til sit hjem. Her blev hans arme og ben tapet sammen, mens hans hjem blev røvet.

47-årige Lars Jafner er torsdag ved Retten i Aarhus blevet idømt tre års fængsel for vold, trusler, frihedsberøvelse og røveri, mens hans 41-årige kæreste er blevet idømt otte måneders fængsel for at have medvirket.

Lars Jafner har været ven med offeret, og striden drejer sig om nogle ting, som han bad offeret passe på, mens han afsonede en fængselsstraf. Det fortæller hans advokat, Henrik Hougaard.

- Jeg synes, det er en hård dom, siger advokaten.

- Min klient troede, at forurettede ville passe på hans ting, mens han var i fængsel, og de har haft en diskussion om, hvorvidt han har stjålet dem. Men dommeren har troet fuldstændig på den forurettedes forklaring.

"Bare han nu ikke bløder ud over det hele", sagde kæresten ifølge anklageskriftet, da Lars Jafner bad hende hente en kniv. Offeret var angiveligt mødt uanmeldt op i kvindens hjem, hvor Lars Jafner var på besøg.

Han brugte kniven til at true manden til at følge med ud i en varevogn. Inden havde offeret fået tape for munden, og da de ankom til hans hjem, blev også hans ben og arme bundet.

Han fik flere knytnæveslag i ansigtet og spark på kroppen. Han blev truet med en saks, truet med at blive brændt med en cigaret og truet med at blive smidt ned af trapperne. Desuden truede Lars Jafner ifølge anklageskriftet med at slå hans familie ihjel.

En 25-årig mand var også tiltalt i sagen. Han blev dog frifundet.

Lars Jafner valgte at modtage dommen, mens kæresten har udbedt sig betænkningstid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip