Mand blev fyret, efter at han likede dette billede på Facebook

En mand har fået sparket af sin arbejdsgiver for at synes godt om et billede på Facebook. Det skriver Metro

Troy Garrod fra Norwich i Storbritannien begyndte at arbejde for en boghandler i 2011. Han var hjemme, da han scrollede gennem sit feed på Facebook og så, at en kollega havde uploadet et billede af en trøje med fem ulve på, som var taget på deres fælles arbejdsplads.

27-årige Troy Garrod modtog få dag senere en sms fra sin chef, hvor der stod, at han var blevet fyret. 

- Jeg vidste ikke, hvad billedet betød, men alle andre, som arbejdede der, likede det, så jeg joinede dem bare. Da jeg modtog beskeden om, at jeg var blevet fyret, kunne jeg ikke tro mine egne øjne. Jeg følte mig virkelig såret og vred. Alle mine tidligere kollegaer synes også, at det er latterligt, siger han til Metro.

Chefen mente åbenbart, at det var mobberi af ulvetrøjens ejermand.

- At blive fyret efter fire og et halvt års hårdt arbejde er bare forkert. Jeg puttede mit hjerte og min sjæl ind i det firma, og jeg nød at gå på arbejde hver eneste dag. Det virker bare så unfair, at et 'like' kan skabe så meget ballade.

Billedet blev lagt på Facebook 11. oktober af en kvindelig kollega med teksten 'OMG, jeg fucking græder... Jeg er sikker på, at der er en fanside for ulve-fleece hahaha'. 

Kvinden er angiveligt også blevet fyret. Troy Garrod siger, at han stadig ikke ved, hvem der ejer trøjen.

Han opfordrer nu andre til at lære af hans situation og udvise mere forsigtighed på sociale medier. Garrod mener, at man skal være påpasselig med at være onlinevenner med sine kollegaer og samtidig være mere opmærksom på at holde fritid og arbejde adskilt på Facebook. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

Dagens Gossip