Mand bliver bedt om at fjerne sin havedam - den kan være farlig for indbrudstyve

62-årige Kevin Sheehan havde netop glædet sig til at kunne nyde sommeren i selskab med sin datter og deres nye havedam, da han fik en både trist, men også bizar besked. Det skriver Metro.co.uk.

Havedammen skulle nemlig fjernes igen. Det var udmeldingen fra Kevins boligforening, og grundet til fjernelse var i den grad hovedrystende.

Foreningensbestyrelse mente nemlig, at dammen kunne være til fare for potentielle indbrudstyve, hvis de skulle finde på at gå efter Kevins hus via haven.

Dammen, som indeholder 80 fisk, er bygget op af en cementvæg for at undgå, at hans et-årige datter, Olivia, falder i . Den står op af hans hegn og er derfor ikke synlig for de indbrudstyve, som kunne finde på at kravle over hegnet.

Kevin Sheehan er sågar blevet truet med opsigelse, hvis han ikke fjerner dammen.

Artiklen fortsætter under billedet

Kevin er bestemt ikke begejstret for sin boligforenings beslutning. Foto: SWNS

- Jeg tænkte jo på min datters sikkerhed, da jeg byggede den op i højden. Selve dammen har ligger der i 15 år, og før jeg byggede til, var højden ikke et problem, fortæller Kevin Sheehan.

- Den forklaring, jeg fik, var, at hvis nogen fandt på at bryde ind, så kunne de falde i dammen, da de ikke kan se den for mit hegn. Jeg svarede, at så bør de lade være med at bryde ind, forklarer en frustreret Kevin Sheehan.

Kevins fisk, der blandt andet tæller en Koi karpe og flere guldfisk, bor i øjeblikket midlertidigt i en mindre dam i bunden af hans have. Denne dam er Kevin Sheehan dog også blevet bedt om at fjerne, da den, ifølge klagerne, kan få indflydelse på beboernes sikkerhed.

En talskvinde for boligforeningen har udtalt, at man ikke ønsker at forhindre nogen i at have en hobby, men at man beder beboerne om at anmode om tilladelse før de bygger et permanent tiltag som f.eks. Kevin Sheehans fiskedam.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip