Mand bliver forlovet med sin kæreste efter hendes pludselige død

Da 18-årige Abigail Hall faldt om og døde onsdag, var hendes kæreste knust. 

Hun havde gået på universitetet i en uge, og hendes tragiske kollaps fik omgående hendes kæreste til at flyve tilbage til Storbritannien fra Korfu i Grækenland, hvor han underviste i tennis, skriver Mirror. 

Kæresten Josh Thompson havde planlagt at fri til hende, og derfor spurgte han hendes forældre om lov til at blive forlovet med hende, hvilket forældrene accepterede. 

Han satte derfor en ring på hendes finger og annoncerede forlovelsen. 

- Abigail Hall og jeg er nu forlovet. Hun er mit liv, skrev Josh Thompson på Facebook sammen med et billede af ringene. 

- Ord kan ikke beskrive den kærlighed, jeg har til hende. Hun var grunden til, jeg stod op om morgenen. 

I samme ombæring takkede han alle de mennesker, der støttede ham og hendes familie i den svære tid, hvor de forsøger at komme sig over det pludselige tab. 

- Tak til alle der har støttet Abbies familie og mig. Livet bliver aldig det samme igen, og vi bliver nødt til at fortsætte med at støtte hinanden, skriver han, ifølge Mirror. 

Abigail havde netop startet sin uddannelse i biomedicin på universitet i Sheffield i England, da hun blev fundet livløs i sin lejlighed onsdag. 

Ifølge politiet var der ingen mistænkelige omstændigheder ved dødsfaldet, og parrets venner har hyldet Josh Thompsons gestus som et bevis på parrets kærlighed. 

- Jeg er tabt for ord. Dette er et eksempel på ægte kærlighed, det er så smukt, skriver veninden Nina Andreia på Facebook. 

- Hun ville have elsket ringen, og den ser så smuk ud på hendes finger, skriver hun. 

Dagens Gossip