Mand brød ind i hjem: Mor voldtaget ved siden af sovende datter

En mand brød omkring kl. 3.30 natten til i går ind i lejlighed i New York-bydelen Little Italy. Her fandt han en sovende mor og datter.

Han truede den 42-årige mor med en kniv og voldtog hende, mens datteren sov ved siden af. Barnet kom ifølge politiet ikke noget til, skriver nbcnewyork.com.

Læs også: Mand anholdt for hundeluftervoldtægt efter halvandet år

Manden var trængt ind i baggård, der plejer at være låst, hvorpå han kravlede op ad brandtrappen og ind i moderens soveværelse. Efter voldtægten forlod han lejligheden ad hoveddøren.

Politiet har nu offentliggjort overvågningsbilleder af den formodede gerningsmand og en fantomtegning af ham. Se begge dele herunder.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

var nbcLP={};nbcLP.aRandomNumber=Math.floor(Math.random()*10000);nbcLP.currentPageLoc=encodeURIComponent(window.location.href);nbcLP.currentSiteLoc=encodeURIComponent(window.location.host);nbcLP.defaultWidth=652;nbcLP.defaultHeight=367;nbcLP.cmsID="231551281";nbcLP.vidPid="AL2CUxdsJeI_";nbcLP.vidSec="TK";nbcLP.vidSubSec="TK";nbcLP.vidFrame=document.getElementById("nbcLP231551281");nbcLP.vidFrame.style.border="none";nbcLP.vidFrame.width=nbcLP.defaultWidth;nbcLP.vidFrame.height=nbcLP.defaultHeight;nbcLP.vidFrame.scrolling="no";nbcLP.vidFrame.src="http://www.nbcnewyork.com/templates/nbc_partner_player?cmsID="+nbcLP.cmsID+"&videoID="+nbcLP.vidPid+"&width="+nbcLP.defaultWidth+"&height="+nbcLP.defaultHeight+"&sec="+nbcLP.vidSec+"&subsec="+nbcLP.vidSubSec+"&turl="+nbcLP.currentSiteLoc+"&ourl="+nbcLP.currentPageLoc+"&rand="+nbcLP.aRandomNumber;

Dagens Gossip