Mand dømt for at have sex med Land Rover

Episoden var blevet optaget af et overvågningskamera, og den tiltalte har nu fået en betinget dom og skal betale en bøde for sine udskejelser, skriver The Telegraph.

Den 24-årige familiefar til tre børn havde været ude at drikke, da han gik ind på en kebab-restaurant i de sene nattetimer. Her blev han også set lave sexbevægelser op ad disken og på gulvet med bukserne nede om anklerne.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

»Efterfølgende blev han set ned ad High Street med sin bukser nede om anklerne og hans t-shirt trukket op over hovedet. Han vinkede til biler og tog til sidst sin trøje helt af,« lød det fra anklageren i forbindelse med retssagen.

»På et tidspunkt lavede han sexbevægelser i kebab-restauranten og til sidst gjorde han det mod en parkeret Land Rover uden for restauranten.

Manden indrømmede sin upassende opførsel og var i retten ekstremt flov over at se optrinnet. Den bizarre sag endte med at koste ham en bøde på omkring 750 kroner og en betinget dom, hvor han i tre måneder skal holde sig inden døre på weekenddage.

LÆS OGSÅ: 18-årig pige dræbt under erotisk leg

Dagens Gossip