Mand er i livsfare efter frontalt sammenstød ved Kruså

Fire personer kom til skade, og en 48-årig tysk mand er i torsdag aften i livsfare, efter en overhalingsulykke ved Kruså tidligere på dagen.

Ulykken skete på Krusåvej ved Sønderborgvej.

- Her er en bil med to tyske mænd på vej i retning mod Kruså, da de vil overhale en anden bil, fortæller vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

- I forbindelse med overhalingen kommer de over i den modsatte kørebane, hvor de kører frontalt ind i en modkørende bil.

Føreren af den tyske bil er en 52-årig mand fra Flensborg-området. Han er indlagt på Odense Universitetshospital og er alvorligt kvæstet, men stabil.

En 48-årig mand, der var passager i bilen og også fra Flensborg-området, er indlagt på Flensborg Sygehus, hvor hans tilstand betegnes som kritisk.

I den anden bil var et ægtepar fra Padborg-kanten, der er blevet indlagt på Aabenraa Sygehus. Den 67-årige kvinde er alvorligt kvæstet, men stabil, mens hendes 56-årige mand er lettere kvæstet.

En større gruppe bilister var samlet omkring ulykkesstedet, da politi og ambulancer nåede frem.

- De ydede en fantastisk og flot førstehjælp, der blev koordineret af en islandsk sygeplejerske, der tilfældigt kom forbi, siger vagtchefen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip