Mand er i livsfare efter frontalt sammenstød ved Kruså

Skrevet af admin

18/06/2015

Dagens topnyheder

Fire personer kom til skade, og en 48-årig tysk mand er i torsdag aften i livsfare, efter en overhalingsulykke ved Kruså tidligere på dagen.

Ulykken skete på Krusåvej ved Sønderborgvej.

- Her er en bil med to tyske mænd på vej i retning mod Kruså, da de vil overhale en anden bil, fortæller vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

- I forbindelse med overhalingen kommer de over i den modsatte kørebane, hvor de kører frontalt ind i en modkørende bil.

Føreren af den tyske bil er en 52-årig mand fra Flensborg-området. Han er indlagt på Odense Universitetshospital og er alvorligt kvæstet, men stabil.

En 48-årig mand, der var passager i bilen og også fra Flensborg-området, er indlagt på Flensborg Sygehus, hvor hans tilstand betegnes som kritisk.

I den anden bil var et ægtepar fra Padborg-kanten, der er blevet indlagt på Aabenraa Sygehus. Den 67-årige kvinde er alvorligt kvæstet, men stabil, mens hendes 56-årige mand er lettere kvæstet.

En større gruppe bilister var samlet omkring ulykkesstedet, da politi og ambulancer nåede frem.

- De ydede en fantastisk og flot førstehjælp, der blev koordineret af en islandsk sygeplejerske, der tilfældigt kom forbi, siger vagtchefen.

/ritzau/