Mand er stabil efter politiskud i lysken

Skrevet af admin

17/01/2014

Mest læste i dag

Politifolk har natten til fredag skudt og ramt en mand i Slagelse, da han ikke ville lægge en kniv fra sig ude foran et værtshus natten til fredag.

Manden var først i livsfare, men Den Uafhængige Politiklagemyndighed, DUP, der undersøger sagen, melder ham nu stabil og uden for livsfare.

- Han er ramt i lysken med et skud, og vi har fået at vide, at han er uden for livsfare og stabiliseret, siger Kristian Palmann Jensen, chefkonsulent i Den Uafhængige Politiklagemyndighed til Ritzau.

DUP blev orienteret af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi klokken 02.35 om skudepisoden foran værtshuset The Old Irish Pub i den sjællandske by.

- Vi foretager udrykning med det samme til stedet for at efterforske hændelsen. Vi har to mand på stedet nu, som afhører vidner og ser på tekniske spor, og de to involverede betjente skal også afhøres senere, siger Kristian Palmann Jensen.

Ifølge TV2 News drejer sagen sig om en mand, der blev smidt ud af værtshuset The Old Irish Pub i den sjællandske by. På et tidspunkt herefter trak han angiveligt en kniv, som han truede med.

- Politiet har oplyst, at manden trak en kniv, men vi har endnu ikke overblik over vidneforklaringerne, siger Kristian Palmann Jensen.

Øjenvidner fortæller til tv-kanalen, at manden nægtede at lægge kniven. Forinden havde betjentene affyret varselsskud, lyder det.

Før skudepisoden havde værtshusgæsten været i håndgemæng med dørmanden på pubben, rapporterer TV2 News.

/ritzau/