Mand får afslag på at tegne penis som sin underskrift

De fleste underskrifter er pænt svære at tyde, men det kan man ikke sige om den australske 33-årige Jared Hyams’ foretrukne signatur. Det er nemlig en lille tegning af en penis.

Men efter lang tids kamp for at få lov til at sætte sin dillerunderskrift i stedet for sit navn, har Jared Hyams fået afslag af myndighederne blandt andet på grund af det seksuelle indhold. Det skriver Metro. Det hele begyndte for fem år siden som en joke, som tog om sig. For sjov tegnede han en penis på et kort og havde planer om at ændre det senere, men han blev kontaktet af myndighederne og bedt om at bruge sit navn.

Læs ogsåSnedig far opkalder datter efter fodboldklub: Mor opdager det først to år efter

Den udmelding pissede Jared af, fordi han ikke havde regnet med, at nogen ville reagere på hans lille joke. Derefter gik han i gang med at underskrive flere kort - sundhedskort, studiekort, ID-kort, bibliotekskort og kørekort - med den alternative signatur.

I forbindelse med Jareds insisteren på at beholde dilleren som underskrift, begynde han at læse jura for at undersøge, hvorvidt det er lovligt at bruge en tegning som personlig signatur.

Læs også: Live-tv når det er bedst: Reporter taber sin bikinitop

- Så snart du begynder at definere, hvad en signatur er, løber du ind i problmer. Hvis det er ment som nogens navn, hvordan definerer du det så, når de fleste signaturer er ulæselige kruseduller, forklarer Jared Hyams til Sydney Morning Herald.

Jared Hyams er langt fra tiltreds med afgørelsen. På enkelte af sine kort er Jared sluppet af sted med at beholde din penissignatur - fx sit bibliotekskort. 

Se Jareds kørekort her:

Dagens Gossip