Mand får lov af domstol til at udbetale børnepenge i pizzaer

En italiensk mand har nu rettens ord for, at han må udbetale børnepenge til sin ekskone i form af pizza, fordi han ikke er i stand til at betale hende penge.

Den 50-årige Nicola Toso er - meget passende - pizzabager. Han er fra en lille landsby i det nordlige Italien og er netop blevet frikendt for anklagen om ikke at have betalt børnepenge, skriver The Independent.

Han blev skilt fra sin ekskone i 2002. Sammen har de en datter. I forbindelse med skilsmissen blev han pålagt at betale 400 euro månedligt til datterens underhold, hvilket i danske kroner svarer til lige knap 3000. 

Efter finanskrisen i 2008 kom han dog i økonomiske problemer. Han havde giftet sig igen og fået yderligere tre børn. Derfor tilbød han fra 2008 til 2010 at betale sin ekskone børnepengene i form af pizzaer og andre retter fra hans restaurant.

Ifølge Nicola Tosos advokat kæmpede han så meget økonomisk, at han var tvunget til at lukke sin forretning i 2010. Han havde i øvrigt levet op til alle andre pligter i skilsmisseaftalen og besøgte og hjalp sin datter i henhold til det.

Læs også: Hans søn på 28 nægtede at flytte hjemmefra - så gik far til domstolene

Faktisk flyttede datteren ind hos sin far og hans nye familie i 2011, efter forholdet til moderen var gået skævt.

Derfra var det så moderen, der skulle betale Nicola Toso de knap 3000 kroner i børnepenge.

Om hun har valgt at udbetale dem i pizza, melder historien ikke noget om.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip