Mand får stukket kniv i brystet ved fest i kulturhus

En 27-årig mand fra Korsør er natten til søndag blevet stukket med kniv i brystet i forbindelse med et arrangement i Tønder.

Knivstikkeriet fandt sted i et foreningslokale, som ligger i en bygning lige bag Tønder Kulturhus på Ribelandevej i Tønder, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Det har tidligere været fremme, at knivstikkeriet skulle være sket i selve kulturhuset, men der er altså tale om en nabobygning. Kulturhuset ligger på adressen Ribelandevej 39, men i denne sag er der tale om bygningen på nummer 39A.

- Der har været noget fest dernede. To personer bliver uenige, og så bliver den ene tildelt et stik med kniv i brystet. Han er ikke i livsfare, siger Henrik Sønderskov, vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ritzau.

Politiet har anholdt den formodede gerningsmand, en 31-årig mand. Han er sigtet for grov vold og er søndag blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg.

Efter begæring fra anklagemyndigheden har dommeren bestemt, at den 31-årig skal varetægtsfængsles. Manden skal foreløbig sidde fængslet frem til den 2. december.

Det er endnu uvist, hvad der førte til uenighederne mellem de to mænd. Politiet har talt med vidner på stedet, men ønsker endnu ikke at slå motivet fast.

Den forurettede er blevet indlagt på Odense Universitetshospital for at blive opereret, oplyser politiet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip