Mand faldt i søvn det KLAMMESTE sted efter bytur

Efter et ordentligt brag af en bytur kan det hænde, at man falder i søvn de mest mærkværdige steder, som man dagen efter har svært ved at genkende.

En amerikansk college-studerende valgte dog at slå rekorden for vanvittige beslutninger truffet efter en bytur, da han valgte at sove sin brandert ud i et offentligt pissoir i byen Columbia i staten South Carolina.

Hvad manden havde indtaget, eller hvad aftenen havde budt på, før den studerende valgte at lukke øjnene i selskab med dårlig lugt og urinalkugler, viden ikke, men han blev fundet i et pissoir på baren ’Pavlov’s Bar’ i Columbia. Det skriver Metro.co.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Billedet er taget af en bruger på underholdningssitet Reddit.com, der ovenikøbet har været fræk nok til at uploade det på selv samme side med teksten: ”College done not so right” (på dansk: "College på den forkerte måde").

Det gættes på, at den unge, sovende mand tilhører én af de mange uddannelsesinstitutioner, som Columbia er kendt for. Er det tilfældet, så vælger han nok at holde meget lav profil det næste stykke tid.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip