Mand finder nøgenbilleder af sin kæreste på sin fars mobil

En mand har delt sin triste kærlighedshistorie på nettet, efter han ikke alene fandt ud af, at hans kæreste var ham utro. Hun var ham utro med hans egen far.

Den anonyme mand har posted billeder fra sin fars telefon på det sociale medie 4chan. Det skriver The Mirror

- Jeg har lige fundet ud af, at min kæreste har dyrket sex med min far. Han efterlod sin telefon hjemme, mens han var på arbejde, skriver manden til billederne.

Han fandt beskeder og nøgenbilleder af sin kæreste på faderens telefon.

- Alle beskederne handler om, at hun er hans ‘beskidte lille hemmelighed’. Nøgenbilleder og det hele. Hvad skal jeg gøre? Jeg er knust, fortsætter den anonyme mand.

I beskederne tilstår faderen over for kvinden, at han ikke kan lade være med at tænke på “i nat”.

- Det kan jeg heller ikke, men jeg har det dårligt med det, svarer kæresten faderen.

Efterfølgende sender hun faderen nøgenbilleder. Til slut spørger hun, hvornår hendes kæreste skal på arbejde næste gang.

Den knuste mand tog angiveligt billederne fra faderens telefon og postede dem på det sociale medie. Han har også delt den udveksling, han havde med sin kæreste på Facebook, efter han opdagede hendes affære med faderen.

- Hvorfor ham?, spørger han.

Først benægter hun at vide, hvad han taler om.

Da han sender hende billederne, kan hun ikke benægte længere.

- Det skete kun en gang… din far sad ved siden af mig, og vi talte lidt og sådan og jeg ved det ikke. Han kyssede mig, og det var ret afslappet, skriver kvinden.

I løbet af samtalen indrømmer hun endda, at kærestens mor også ved, at faderen har dyrket sex med hende.

- Hør, jeg kan ikke tage det, jeg har gjort, og hvad der er sket. Hvis jeg kunne tage tilbage og ændre det, ville jeg gøre det, men vi er nødt til at komme videre. Din mor giver mig en chance til, så giv mig lidt snor? Det har ikke været let for mig. Ikke for nogen af os, tilføjer hun.

Det er ikke lykkedes The Mirror at kontrollere udvekslingens ægthed. Det står heller ikke klart, om de har løst problemerne.

Men familiemiddagene må være temmelig mærkelige det næste stykke tid.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip