Mand forsvandt da jordhul opslugte hans seng

Et mareridt udspillede sig torsdag aften i en bolig i Tampa i Florida, da en mand forsvandt ned i et hul, der pludselig åbnede sig under hans soveværelse.

Personen er endnu ikke fundet, og myndighederne er overbevist om, at han er død. Hele gulvfladen i soveværelset forsvandt ned i hullet.

Jeremy Bush kunne ikke holde tårerne tilbage, da han beskrev tragedien over for CNN.

Han hoppede ned i hullet i et forgæves forsøg på at redde sin 36-årige bror Jeffrey. Selv om han vidste, beretter han, at det var nytteløst.

- Jeg hørte et højt brag. Som en bil, der kørte gennem huset, og hørte min bror skrige. Det eneste jeg så, var det her kæmpehul med hans madras i bunden, siger Jeremy Bush.

Han begyndte at grave jord fri nede i hullet, men der var intet spor af broren.

- Jeg syntes jeg kunne høre, at han råbte om hjælp. Men jeg kunne ikke finde ham. Inderst inde ved jeg, at han er død, siger Jeremy Bush.

Samme melding kommer fra Jessica Damico fra det lokale brandvæsen:

- Der er ingen tegn på, at han er live, siger hun.

Ifølge myndighederne er hullet omkring seks meter i diameter med dybde på godt tre meter, da det åbnede sig. Nu er det seks meter dybt, lyder det.

Myndighederne har af sikkerhedshensyn evakueret de omkringliggende huse, fordi der er risiko for, at hullet kan fortsætte med at udvide sig.

Et jordfaldshul opstår ved, at nedsivende regnvand, der blander sig med syre, opløser kalken. Derved opstår der et hulrum, som konstant udvider sig. På et tidspunkt braser det øverste jordlag ned, og hullet er en realitet.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip