Mand forsvandt for 8 uger siden under mystiske omstændigheder: Nu er der nyt

Skrevet af Kamille Isaksen

10 uger siden

|

06/03/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 79-årige mand forsvandt den 5. januar, og nu er der nyt i sagen.

Dagens topnyheder

Siden begyndelsen af januar har der ikke været noget nyt om den 79-årige mand, som forsvandt under mystiske omstændigheder, men nu er der tragisk nyt i sagen. 

I de dybe, mørke vande ved Næstved havn afsluttedes en lang og hjerteskærende søgen, da en 79-årig mand, forsvundet siden begyndelsen af januar, blev fundet livløs. 

Det oplyser Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi i deres døgnrapport.

Manden, hvis identitet nu er bekræftet af Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi, var forsvundet fra sin bopæl under mystiske omstændigheder, der satte både politi og borgere i en febrilsk jagt gennem dage og nætter, med drone og hunde i spidsen.

Det var en søndag eftermiddag, hvor uret stod stille omkring klokken 13, at skæbnen afgjorde denne søgens slutning. En opmærksom borger så noget uforklarligt i vandet ved havnen, hvilket førte til, at politiet og beredskabet rykkede ud, og med tungt hjerte bjærgede den ældre herre fra det iskolde greb. Ifølge politiets vagtchef havde manden ligget i vandet "i nogen tid", et vidnesbyrd om de ugevis af ubesvarede spørgsmål og uløste mysterier.

Politiet mistænker ikke kriminel aktivitet bag dødsfaldet, et lille lys i mørket, der dog ikke kan fjerne den dybe sorg hos mandens pårørende, som nu står tilbage med minderne om et elsket menneske.

Vi, her på redaktionen, sender de varmeste tanker til familien i denne svære tid.