Mand fra Aalborg var 'dårlig ægtefælle og far': Blev tæsket til døde med baseballbat

En 40-årig mand er onsdag ved Retten i Aalborg kendt skyldig i at have banket en 58-årig mand til døde tilbage i januar. Han har fået fem års fængsel for den grove vold.

40-årige Mads Larsen, tidligere kendt som Andres Bjerre Sørensen, tog sammen med tre andre personer hen til offerets bopæl i Gunderup syd for Aalborg.

Den ene, som var med, var en kvinde, der mange år tidligere har haft et forhold til offeret og har et barn med ham.

- De er fire personer tager ud til offeret, fordi de mener, at han seksuelt har misbrugt kvindens børn og været en dårlig ægtefælle for hende, siger Karina Skou, anklager ved Nordjyllands Politi, til Ritzau.

Den 58-årige havde et meget dårligt helbred. Han havde svagt hjerte og var koblet til en iltflaske, hvilket retten mener har været medvirkende til, at manden døde.

Han brugte et baseball-bat til at forsvare sig med, da han blev angrebet, men det blev hurtigt taget fra ham af Mads Larsen, som slog offeret med battet på kroppen og i hovedet, indtil han døde.

To af de fire fik straffe på seks måneder, og den sidste fik 60 dage hvoraf 30 dage er betinget, da han kun var chauffør.

De dømte har udbedt sig betænkningstid i forhold til, om de vil anke dommen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip