Mand fundet død ved Skive

En 43-årig mand blev søndag aften fundet død på sin bopæl i byen Roslev, der ligger på halvøen Salling nord for Skive.

Han er formentligt blevet dræbt, lyder det fra Midt- og Vestjyllands Politi, som har anholdt to personer - en mand og en kvinde. De var begge sammen med den afdøde mand tidligere søndag aften.

Politiet blev alarmeret ved 20-tiden i den mulige drabssag og rykkede derefter ud til adressen i Roslev, hvor den nu afdøde mand boede alene.

- Der bliver sendt ambulance og politi derud. Vi konstaterer, at der er en person derinde, og han bliver konstateret død af en læge, siger politikommissær Jim Hansen fra Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

- Der er nogle skader på ham, der gør, at vi tror, at han er dræbt. Jeg kan ikke komme nærmere ind på skaderne af hensyn til efterforskningen, fortsætter han.

Både den afdøde mand og de to anholdte - som er henholdsvis 40 og 39 år gamle - er del af et misbrugsmiljø.

- Vi traf de anholdte i området derude, og de har været sammen med manden tidligere på aftenen. De er sigtet for manddrab, subsidiært vold med døden til følge, fortæller politikommissæren.

Det er for tidligt at gisne om et motiv, lyder det.

- Så langt er vi slet ikke endnu, siger Jim Hansen, der tidligt mandag morgen ikke har yderligere kommentarer til sagen på grund af efterforskningen.

Kriminalteknikere og retsmedicinere har undersøgt det mulige gerningssted, og undersøgelserne fortsætter mandag. Der vil også blive foretaget en obduktion af den afdøde mand, så man kan fastslå dødsårsagen med sikkerhed.

/ritzau/

Dagens Gossip