Mand hang død i lejlighed i otte år

Det mumificerede lig af en mand blev i sidste uge fundet i en lejlighed nær Paris, otte år efter manden havde hængt sig selv.

Liget blev fundet i en lejlighed i Paris-forstaden Bussy-Staint-George, efter lejligheden var blevet solgt på auktion. Det var derfor lejlighedens nye ejer, som gjorde det makabre fund, da han blev låst ind af en låsesmed. Det skriver AFP.

LÆS OGSÅ: 12-årig pige begik selvmord: 'Jeg savner mig far så meget'

Det tidligere ejer, som stammede fra Cambodia, havde hængt sig selv i et lagen, og liget hang stadig i lagenet efter otte år.

Ingen havde hørt fra den 40-årige mand siden 2005, hvor han klagede til sin fagforening over at være blevet fyret. Manden havde ingen kontakt til sin familie, og naboerne troede, at han var rejst tilbage til Cambodia.

Da der ikke blev betalt termin på lejligheden, blev den til sidste solgt på auktion. Men ingen havde tilsyneladende overvejet at tjekke lejligheden inden.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Både lejligheden og liget blev fundet i perfekt stand. Efterforskere har indtil videre ingen forklaring på, hvorfor mandens lig ikke er gået i forrådnelse.

 

Dagens Gossip