Mand har ikke skidt i en uge og beslutter sig for at lave en tarmskyldning - dårlig idé

Enhver, der har prøvet ikke at kunne komme på toilettet, ved, at det er en ægte tragedie ikke at kunne skide.

Få er dog endt i så pinagtig en situation som denne mand, der på det sociale medie Reddit beretter om en episode for nogle år siden, hvor han kom forstoppet hjem fra ferie.

Efter en ferie i Sydamerika, hvor han på grund af lommesmerter mæskede sig grundigt i morgenbuffetten på hotellet, havde han hans tarmsystem simpelthen givet op - formentlig på grund af den lokale, ikke-pasteuserede ost.

- Efter jeg kom hjem, gik det langsomt op for mig, at der var gået en del tid, siden sidst jeg havde skidt. Tog nogle afførende piller, som kun fik mig til at have det værre. Efter næsten en uge blev jeg desperat, så jeg tog forbi Walgreens og købte et engangs-lavement, fortæller manden.

Han skriver videre, at det var her, han fuckede op - noget så eftertrykkeligt. Han havde købt lavementet - som bruges til at skylle endetarmen - i sin frokostpause og efterladt det i sin bil. Det var omkring 37 grader varmt uden for den dag.

Læs også: Verdens fedeste 10-årige dreng vejer 192: Nu kan han ikke gå længere

- Da jeg kom hjem, lagde jeg mærke til, at lavementet føltes ret varmt, men, takket være ubeskrivelig fejlagtigt ræsonnement, udledte jeg, at jo tættere væsken var på 37 grader (min kropstemperatur) des mere komfortabelt ville det være. Jeg trådte op i badekarret (i tilfælde af lækage), indsatte det glidecremesindsmurte rør og trykkede hårdt på posen, skriver manden.

Det var her, det gik op for ham, i hvilken ekstrem grad han havde begået en fejl.

- Det føltes som om, jeg havde indsat en brandslange af mikroopvarmet lava ind i min tarm. Som den voksne mand, jeg er, skreg jeg med en frekvens, der kun kan høres af flagermus, væltede rundt som en edderkop på en stegepande og faldt om i badekarret. Det lyse er, at det kurerede min forstoppelse med pinagtig hurtighed. Jeg sked for en hel uge af varm væske og nicaraguanske ostelorte, og kraften fra eksplosionen fik mig til at rotere langsomt ned i bunden af badekarret som en raket med en bøjet næse.

Manden fortæller desuden, at hans numsehul - og andre regioner i dets umiddelbare nærhed, gjorde temmelig ondt i et par dage. Men han var så lettet over at kunne komme på toilet igen, at han var ligeglad.

- Jeg var desuden nødt til at smide badeforhænget og en ekstrem uheldig badesvamp ud, slutter han indlægget.

Læs også: Mand med røde ører måtte skæres fri af brandvæsnet: Fræk sexleg gik helt galt 

Historiens morale må være, at man ikke skal sprøjte 37 grader varmt vand op i sin tarm.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip