Mand hører sin kone skrige og træffer en beslutning, som burde sende ham bag tremmer: Nu hyldes han som en helt på fri fod

Mandag aften ændrede livet sig fuldstændig for et ældre ægtepar i New York.

61-årige Mamadou Diallo hørte pludselig sin kone skrige om hjælp, mens de opholdt sig i deres hjem i bydelen Bronx. I et andet rum forsøgte en mand at voldtage Mamadous kone. Det skriver New York Post.

Uden tøven gik den 61-årige mand, der stammer fra Guinea i Vestafrika, til angreb på den fremmede overfaldsmand og sårede ham dødeligt.

Da politiet kom frem, blev overfaldsmanden kørt på hospitalet, hvor han senere døde af sine kvæstelser.

Efterfølgende blev Mamadou Diallo anholdt og sigtet for manddrab, overfald og våbenbesiddelse. Førstnævnte sigtelse er dog frafaldet igen, og allerede onsdag kunne Mamadou Diallo forlade politistationen som en fri mand.

Ifølge New York Post havde en større menneskeskare samlet sig foran politistationen for at hylde den løsladte mand, der er meget ked af, at han slog den 43-årige gerningsmand ihjel, hvilket ikke var hans intention.

- Den fyr er en helt, lød det fra flere af de forsamlede mennesker, beretter New York Post.

Men den 61-årige mand opfatter ikke sig selv som en helt. Han ville ønske, at udfaldet havde været anderledes.

- Jeg er ikke en morder. Jeg havde ikke andre valg. Jeg ville ikke gøre det, forklarer den berørte Mamadou Diallo til New York Post.

Gerningsmanden, Earl Nash, er tidligere straffet og har over 15 anholdelser på straffeattesten.

Rygterne lyder, at sigtelserne om overfald og våbenbesiddelse mod Mamadou Diallo vil blive droppet, eftersom der sandsynligvis aldrig kommer en retssag.

Mamadou Diallos kone er dybt chokeret, men hun er i bedring, lyder meldingen fra Mamadou Diallo.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip