Mand i chok: Finder et rædselsvækkende foto på sin spritnye iPhone

Det er en gave bare at få lov til at pakke en ny telefon ud af emballagen.

En duft, der har toner af fabriksny bil, kan få det til at kilde i næseborene, når man bryder forseglingen og åbner den lille hvide æske.

I én lang bevægelse trækkes den gennemsigtige film af skærmen, der i reflekterende glimt siger, at maskinen nu er i dine fedtede hænder.

Produktbegæret blev dog til et livagtigt spøgelsesmareridt for en mexicansk mand, da han sad og morede sig med sin nye smartphone.

Det løb koldt ned ad ryggen på den nye iPhone-ejer, da han fik øje på et uhyggeligt fotografi på den nyindkøbte telefon.

Læs også: Kvinde går til lægen med ondt i maven: Det de finder skjult i hendes blindtarm er helt chokerende

Han lagde mærke til det skræmmende foto, der viser en kvinde med blå mærker omkring øjnene, da han tjekkede telefonens kamerarulle.

Den skræmte mobilejer siger, at han ikke selv har taget fotografiet – og han ved heller ikke, hvem kvinden på fotoet er. Det skriver britiske Daily Mail.

Der er tale om en spøgelse, lyder forklaringen fra flere tunger på de sociale medier, hvor andre brugere mener at vide, at der er tale om et foto af en afdød kvinde.

Den mexicanske mand siger, at telefonen ikke ville lade ham se billedet i fuld størrelse, og derfor måtte han nøjes med at se det hårrejsende foto i miniformat.

Julian Cavalero er en YouTube-stjerne i Mexico, og han har valgt at undersøge sagen nærmere i en video, der på to uger er blevet set af over tre millioner mennesker.

I videoen, der kan ses under artiklen, forklarer Julian Cavalero, at den skræmte iPhone-ejer valgte at gå hen i den butik, hvor han havde købt telefonen. En af de ansat var så flink at nulstille telefonen, men det rædselsvækkende billede kan - åbenbart - ikke fjernes fra det teknologiske vidunder.

I kommentarfeltet til videoen kan man læse, at nogle mennesker tror, at telefonen er blevet hacket, og andre folk tror,  at telefonen er stjålet, og at billedet er blevet gemt i iCloud.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip