Mand i livsfare efter voldtægt på sexklub i København: Fik stukket arm op i endetarmen

Skrevet af Jesper Larsen

08/03/2016

Mest læste i dag

En 50-årig mand blev i dag fremstillet i Københavns Dommervagt, hvor han var sigtet for grov vold efter en voldtægt i en sexklub på Vesterbro i København. 

Det voldsomme overgreb skete i sidste uge i 'Body Bio', som angiveligt primært bruges af homoseksuelle mænd, på Kingosgade. Her pressede den 50-årige sin arm op i endetarmen på en 25-årig mand, der forgæves forsøgte at modsætte sig det bizarre overfald, skriver BT

Det 25-årige offer skulle have sagt 'stop' flere gange, men den 50-årige gerningsmand fortsatte alligevel sit forehavende med hele sin hånd og arm, der endte med at påføre offeret voldsomme skader. 

Offeret fik så alvorlige skader på tarmsystemet, og han måtte efterfølgende opereres flere gange og få indlagt stomi. Ifølge lægerne kunne den brutale hændelse have kostet den unge mand livet, hvis han ikke var blevet behandlet i tide, skriver BT. 

Den 50-årige mand nægter sig skyldig, men dommeren har besluttet at varetægtsfængsle manden i fire uger af hensyn til politiets efterforskning. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler: