Mand indlagt på hospitalet: Stak en blyant op i numsen og dyrkede analsex

Mærkværdige og bizarre sex-uheld sender hvert år et stort antal amerikanere på skadestuen eller hospitalet.

Sygeplejersker og læger er derfor vant til at se lidt af hvert, men mon ikke de alligevel gjorde store øjne, da en uheldig mand kom ind på sygehuset med en blyant oppe i numsen?
  
Den 17-årige mand forklarede, at han stak blyanten ind i anus, og bagefter dyrkede han analsex - desværre med det resultat, at skriveredskabet forsvandt op i det sted, hvor solen sjældent skinner.

Den spidse episode udgør én af de i alt 450 tilfælde af bizarre og sex-ralaterede uheld, der i løbet af de sidste seks år er blevet registeret af National Electronic Injury Surveillance System.

- Sådanne sager er ikke usædvanlige, men det er ikke noget, vi ser hver dag, siger Robert Glatter til VICE.

Læs også: Få psykologens svar: Det her betyder fem populære sexdrømme i virkeligheden

Han er læge på Lenox Hill Hospital i New York, og han forklarer, at ulykkerne ofte involverer gentande, der under løjerne i soveværelset sætter sig fast i visse kropsåbninger eller forsvinder ind i dem.

Der kan være tale om traditionelt sexlegetøj, men lægen har også måtte fjerne en skruetrækker, en badebold og det aflange træstykke fra en toiletsvupper.

- Vi har respekt for vores patienters privatliv, og derfor dømmer vi dem ikke, siger Robert Glatter.

Han forklarer, at det ofte kan tage dagevis, før de uheldige personer tager hen på skadestuen og får fjernet de bizarre genstande.

Sexulykker udgør mindre end én procent af alle besøg på skadestuen, men ifølge den amerikanske læge bliver flere af episoderne ikke meldt til myndighederne, og derfor er tallene for de frække uheld sandsynligvis en del højere.

En 19-årig kvinde er ligeledes en del af databasen over sex-ulykkerne.

Den unge kvinde måtte behandles for flere skader på tænderne, da hendes 'sexgynge' faldt ned fra loftet med det resultat, at hun ramte gulvet med ansigtet først. Av!

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip