Mand klemt ihjel i arbejdsulykke

Ulykken skete på Nordic Air Filtration på Bergenvej i Nakskov, hvor den 49-årige var i færd med at arbejde ved en maskine.

»Vi fik anmeldelsen klokken 7.31 om, at en mand var kommet i klemme i en maskine, og at det skulle være alvorligt. Vi sendte ambulancer og politi derned, men da de ankom, var den pågældende afgået ved døden,« fortæller Søren Nielsen, der er vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, til bt.dk.

Den 49-årige arbejdede fast hos Nordic Air Filtration, og en kollega overværede den tragiske hændelse.

»Han er selvfølgelig berørt af det, men det er alle de andre medarbejdere selvfølgelig også, da det er lokale folk, der arbejder der,« fortæller Søren Nielsen.

Ifølge politiet har ledelsen tilkaldt en psykolog, som kan hjælpe virksomhedens medarbejdere med at bearbejde den tragiske hændelse.

Efter arbejdsulykken er alt arbejde ved den pågældende maskine blevet stoppet.

»Vi har fastfrosset situationen, hvilket vil sige, at der ikke er nogen, der må ændre på forholdene, indtil Arbejdstilsynet har været her, og deres eksperter har set på maskinen. De skal vurdere, om der har været en overtrædelse af arbejdsmiljøet,« fortæller Søren Nielsen og tilføjer, at Arbejdstilsynet er blevet tilkaldt. 

Dagens Gossip