Mand kommer fuld hjem fra firmafest og tror, konen vil slå ham ihjel - men så vågner han i chok

Skrevet af Redaktionen

15/11/2014
Det kan ske, at man får for meget under vesten, når der er firmafest - og så må man tage de ægteskabelige konsekvenser den slags kan have. Men en mand måtte sande, at konens reaktion var en noget anden end den forventede. Det skriver Young Cons. http://www.youngcons.com/man-comes-home-drunk-thinking-his-wife-will-kill-him-but-then-this-happened-amazing/#lightbox/1/ Han kom ifølge mediet hjem fra en vild firmafest. Hvordan han kom hjem, kunne han ikke huske, da han vågnede med voldsomme tømmermænd dagen efter. Da han åbnede sine øjne, var det første han så, et par hovedpinepiller og et glas vand på natbordet. Ved siden af det var en rød rose. Han stod op og gik på badeværelset og konstaterede, at han havde fået et blåt øje, da han fandt en seddel i spejlets hjørne skrevet med rød læbestift. “Skat, der er morgenmad på komfuret. Jeg tog tidligt af sted for at købe ind til din livret i aften. Jeg elsker dig, skat,” stod der på sedlen. Manden gik ned i køkkenet og spurgte sin søn, hvad der egentlig var sket aftenen i forvejen. “Du kom hjem efter klokken tre stangstiv. Du faldt over sofabordet og ødelagde det, og så kastede du op i entreen, før du fik et blåt øje, da du løb ind i døren,” forklarede sønnen. Manden spurgte forvirret sønnen, hvorfor der så var vand, hovedpinepiller og en rose på natbordet? “Mor slæbte dig ind i soveværelset, og da hun prøvede at trække dine bukser af, skreg du ‘Lad mig være i fred, jeg er gift!’” sagde sønnen. Historien er gået amok på nettet, hvor mere end 50.000 har delt den både uheldige og heldige mands historie.

Mest læste i dag

Det kan ske, at man får for meget under vesten, når der er firmafest - og så må man tage de ægteskabelige konsekvenser den slags kan have.

Men en mand måtte sande, at konens reaktion var en noget anden end den forventede. Det skriver Young Cons. http://www.youngcons.com/man-comes-home-drunk-thinking-his-wife-will-kill-him-but-then-this-happened-amazing/#lightbox/1/

Han kom ifølge mediet hjem fra en vild firmafest. Hvordan han kom hjem, kunne han ikke huske, da han vågnede med voldsomme tømmermænd dagen efter.

Da han åbnede sine øjne, var det første han så, et par hovedpinepiller og et glas vand på natbordet. Ved siden af det var en rød rose.

Han stod op og gik på badeværelset og konstaterede, at han havde fået et blåt øje, da han fandt en seddel i spejlets hjørne skrevet med rød læbestift.

“Skat, der er morgenmad på komfuret. Jeg tog tidligt af sted for at købe ind til din livret i aften. Jeg elsker dig, skat,” stod der på sedlen.

Manden gik ned i køkkenet og spurgte sin søn, hvad der egentlig var sket aftenen i forvejen.

“Du kom hjem efter klokken tre stangstiv. Du faldt over sofabordet og ødelagde det, og så kastede du op i entreen, før du fik et blåt øje, da du løb ind i døren,” forklarede sønnen.

Manden spurgte forvirret sønnen, hvorfor der så var vand, hovedpinepiller og en rose på natbordet?

“Mor slæbte dig ind i soveværelset, og da hun prøvede at trække dine bukser af, skreg du ‘Lad mig være i fred, jeg er gift!’” sagde sønnen.

Historien er gået amok på nettet, hvor mere end 50.000 har delt den både uheldige og heldige mands historie.