Mand kommer på hospitalet med jagende smerter i brystet: Kirurgerne finder efterladenskab, der får dem til at klø sig i håret

For næsten et år siden slugte den 42-årige Horacio Rodriguez en tandstik, da han spiste en pindemad.

Den er nu dukket op et noget usædvanligt sted. Han blev nemlig indlagt med jagende smerter i brystet. Det viste sig at være den vildfarne tandstik, der havde sat sig fast i hans hjerte. Det skriver The Mirror

I januar tog han for første gang med høj feber på hospitalet. Her blev han fejldiagnosticeret med lungebetændelse. Lægerne mente også, han havde en infektion i hjertet. Derfor fik han antibiotika.

Senere opsøgte han en anden læge for at få en ny vurdering. Horacio Rodriguez havde nemlig tabt sig, hostede blod op og havde voldsomt ondt i brystet. Kirurgerne mente, han havde noget i hjertet, der ikke burde være der.

Han kom på operationsbordet i den argentiske hovedstad Buenos Aires. De mistænkte et kateter, men da de åbnede ham, tabte de kæben.

- Det var utroligt, da vi opererede på ham. Først tog vi blodet ud af hans hjerte, så vi kunne se det klart. Det var en tandstik. Ingen kunne tro det først. Jeg har diskuteret det med kolleger i Argentina og andre lande, og ingen andre har hørt eller set noget lignende før, siger hjertespecialisten Fernando Cichero, der opererede den 42-årige.

Horacio Rodriguez skal nu hvile sig, men forventes ikke at få nogen varige mén.

Læs også: Lille pige klagede over smerter i munden - det var der 202 gode grunde til

- Jeg har ingen idé om, hvornår jeg slugte den tandstik, men kan kun gå ud fra, det var i forbindelse med en fejring. Jeg kom ind og ud af hospitalet i omkring seks måneder, fordi de ikke vidste, hvad der var galt, siger han.

Eksperterne mener, at tandstikken kan være kommet ind i hjertet gennem mavesækken. Tandstikker er et af de mest almindelige objekter, folk sluger, og kan medføre store komplikationer.

Det er dog uhørt, t de når helt til hjertet og bliver siddende der så længe.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip