Mand kravler under en SUV, der havde snurret rundt 10 gange - dette er hvad han fandt

Da Norm Augustinus kom kørende på motorvejen i Michigan for fire dage siden, så han en Jeep, der skred ud og snurrede rundt 10 gange, inden den landede på taget. 

Han parkerede omgående sin egen bil og løb hen til den forulykkede, som han var sikker på, der ikke var nogle overlevende personer i. 

- Jeg ved ikke, hvordan nogen skulle kunne overleve det. Jeg forventede ikke, at der ville være nogen i live, siger Norm Augustinus, ifølge mlive.com

Han så, at der kom røg fra bilen, og han blev bange for, at den skulle bryde i brand. Så han skyndte sig at kravle ned under bilen den for at se, om han kunne trække nogen ud. 

Og her fandt han en lille dreng og en pige i live, som det lykkedes ham at trække ud af vraget. 

- Jeg har aldrig set noget lignende, siger Norm Augustinus om oplevelsen. 

Drengen var blevet skåret i hovedet, og Norm Augustinus brugte en pude til at fjerne blodet fra hans ansigt, mens tililende trafikanter forgæves forsøgte at trække en ældre mand ud af vraget. 

- Dte var et brutalt uheld. Jeg trak virkelig hårdt i pigen, der var 5-6 år, for at få hende ud. Jeg håber ikke jeg kom til at skade hende af det. Det lykkedes mig også at få en dreng ud, men manden der kørte bilen sad fast, siger han. 

Børnene var i chok efter uheldet, og Norm Augustinus talte med dem indtil redningsmandskabet nåede frem. 

Efterfølgende satte han sig op på en bakke, hvor han tog et billede af det vanvittige scenarie, han pludselig var blevet en del af. 

Oplevelsen har sat sig dybt i Norm Augustinus, der aldrig havde vidst, hvordan han ville reagere i sådan en situation. 

- Jeg ville virkelig gerne hjælpe, og min reaktion overraskede mig. Jeg var meget glad for, jeg gjorde det. Hele mit liv har jeg håbet, at jeg en dag kunne gøre sådan en forskel for nogen, siger Norm Augustinus.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip