Mand med indrejseforbud viste falsk ID til politiet

Skrevet af Elo Christoffersen

12/04/2013
En patrulje stoppede i nat en litauisk personbil ved Varde. I bilen var to mænd, skriver Radio Globus. Politiet bad om at se noget legitimation. Det fremviste de to mænd men den ene havde politiet en mistanke til vist et falsk ID. Mistanken viste sig at holde vand. Manden er en person politiet tidligere har haft fingrene i og han har indrejseforbud i Danmark. De to mænd blev derfor taget med til stationen i Esbjerg og anbragt i arresten sigtet for dokumentfalsk og for ikke at rette sig efter indrejseforbuddet. Det lokale politi skal senere i dag overtage sagen og have fundet ud af, hvad der skal ske med de to.

Dagens topnyheder

En patrulje stoppede i nat en litauisk personbil ved Varde. I bilen var to mænd, skriver Radio Globus.

Politiet bad om at se noget legitimation. Det fremviste de to mænd men den ene havde politiet en mistanke til vist et falsk ID.

Mistanken viste sig at holde vand. Manden er en person politiet tidligere har haft fingrene i og han har indrejseforbud i Danmark.

De to mænd blev derfor taget med til stationen i Esbjerg og anbragt i arresten sigtet for dokumentfalsk og for ikke at rette sig efter indrejseforbuddet.

Det lokale politi skal senere i dag overtage sagen og have fundet ud af, hvad der skal ske med de to.