Mand med koben gik amok over skilsmisse og smadrede ruder hos advokat, politi og i retten

Da en 63-årig mand blev skilt fra sin kone, blæste konens advokat sagen op.

Det mente manden i hvert fald.

Natten til torsdag tog han sin hævn og smadrede ruder med et koben på advokatkontoret, politistationen og Retten i Hjørring, inden han tog hjem til advokaten og malede fortovet foran boligen sort.

Hærværk og trusler har resulteret i en dom på tre måneders betinget fængsel ved Retten i Hjørring, fortæller senioranklager Peter Rask.

- Han tilstod det hele og sagde, at det var, fordi han var blevet vred. Nu skulle han nok lade være med at gøre mere, siger senioranklageren.

Manden havde i først omgang klaget til Advokatrådet over advokaten. Men rådet svarede ikke hurtigt nok. Derfor sendte han en truende mail i efteråret. Desuden truede han konens advokat per mail.

- Men der skete stadig ikke noget. Han bor i Thailand, og for nogle dage siden tog han flyet til Kastrup, fortæller Peter Rask.

I København lejede manden en bil, og inden turen gik til Hjørring, tog han forbi Finansministeriet og konsulentfirmaet McKinsey.

Han har tidligere arbejdet i Skat, men blev afskediget i en fyringsrunde. Derfor kastede han ølflasker efter Finansministeriet og McKinsey, som han mente var medansvarlig for fyringen.

Da manden havde en returbillet til Bangkok til lørdag, valgte dommeren at gøre dommen betinget.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip