Mand med rockerrelationer er fængslet for drabsforsøg

En 24-årig mand med relationer til rocker- og bandemiljøet er i et grundlovsforhør ved Retten i Næstved blevet fængslet i fire uger.

Den anholdte er sigtet for drabsforsøg mod en 30-årig mand, der den 26. november blev overfaldet på sin bopæl på Gallemarksvej i Næstved, hvor han blev tildelt flere knivstik i ryggen og maven.

Politiet sætter drabsforsøget i forbindelse til et internt opgør blandt personer med relationer til rockergrupperingen Westside Nation.

- Det er vigtigt for os at understrege, at der er tale om et internt opgør i Westside Nation. Det har ikke noget at gøre med den konflikt, som pågår mellem Westside Nation og Bandidos, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til Ritzau.

Torsdagens grundlovsforhør foregik bag lukkede døre, og det er derfor ikke muligt at få oplyst, hvad den 24-årige forklarede.

Natten til mandag blev en mand - også med relationer til Westside Nation - skudt og dræbt i Næstved. Gerningsmanden er stadig på fri fod.

Men den sag har altså ikke noget at gøre med drabsforsøget i november og dermed heller ikke den uro i rockermiljøet, der i øjeblikket plager Næstved.

Uroen fik i en periode politiet til at lukke for adgangen til en bygning på Præstøvej 6B i Næstved, hvor Westside Nation holder til.

Gruppen, der tidligere støttede Bandidos, er nu brudt ud af Bandidos og er angiveligt i "bad standing", hvilket vil sige, at medlemmerne betragtes som fredløse.

/ritzau/

Dagens Gossip