Mand med røde ører måtte skæres fri af brandvæsnet: Fræk sexleg gik helt galt

Hvad der nok skulle have været en fræk og kinky sexleg endte med en tur på skadestuen, hvor personalet måtte tilkalde brandvæsnet for at hjælpe den uheldige og flove mand fri. Det skriver engelske Mirror.

Personalet på William Harvey Hospitals skadestueafdeling i Kent i England fik sig noget af en særlig opgave, da en mand midt om natten kom ind for at få hjælp til at komme fri af nogle håndjern, som han havde fået på i forbindelse med en sexleg.

I første omgang var personalet så usikker på, om man talte sandt, at de først måtte tjekke med politiet for at være sikker på, at han ikke var en flygtet fange.

Læs også: 45-årig blotter snød sig ind hos kvinde: 'Din bror er død’

Da personalet med sikkerhed vidste, at den pinligt berørte mand talte sandt, forsøgte  de først selv at hjælpe den stakkels mand.

Men det måtte opgive og i stedet tilkalde brandvæsnet, som måtte bruge noget kraftfuldt skæreudstyr, der normalt bruges til at befri mennesker, der sidder fastklemt i biler.

- Vi brugte hydraulisk opskæringsudstyr til at skære håndjernene af hans håndled. Manden var meget taknemmelig, fortæller vagtchef Mark Thomas til Mirror.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip