Mand med vildt blik overfalder kvinde i Aalborg

En 65-årig kvinde fik en meget ubehagelig oplevelse, da hun onsdag eftermiddag pludselig blev overfaldet med lussinger og knytnæveslag i krydset mellem Vesterbro og Borgergade i Aalborg.

Kort før klokken 14.30 kommer kvinden gående ad Vesterbro, da en cirka 30-årig mand med et vildt blik i øjnene kommer omkring hjørnet fra Borgergade.

Helt umotiveret tager manden fat i hendes ansigt og giver hende to lussinger og et knytnæveslag i ansigtet, så hun falder om på fortovet. Efter overfaldet stikker han af i løb ad Vesterbro.

Kort efter overfaldet kommer en kvinde med barnevogn forbi og udveksler et par ord med det forslåede offer, hvorefter hun går videre. Den 65-årige går derefter ind i en forretning, hvorfra der bliver ringet 112.

- Det er sket i et af Aalborgs mest befærdede kryds, men alligevel er det ikke lykkedes os at finde vidner til overfaldet, fortæller Per Vagn Nielsen, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi, til Ritzau.

Politiet vil derfor meget gerne høre fra folk, der har bemærket noget usædvanligt i krydset onsdag eftermiddag omkring klokken 14.30.

- Blandt andet vil vi gerne høre fra kvinden med barnevognen, siger vagtchefen.

Offeret blev bragt til behandling på skadestuen. Hun har blandt andet fået nogle blå mærker og en bule i panden.

Gerningsmanden beskrives som omkring 185 centimeter høj, bleg i huden og med lyst, tyndt og pjusket hår. Onsdag eftermiddag var han iført brun jakke og blå cowboybukser.

/ritzau/

Dagens Gossip