Mand mødte op på hospital til finger-operation: Men kirurgens skræmmende besked får ham til at gå igen

Skrevet af Sol Stoffregen

03/09/2014

Dagens topnyheder

Noget gik helt galt i kommunikationen mellem hospitalet og patienten, da engelske John Ward fra Lancashire i juli havde en aftale på Blackpool Victoria Hospital ved Manchester. 

50-årige John Ward mødte op på hospitalet i den tro, at han havde en tid til at få bortopereret en knude på sin tommelfinger. Men han blev dybt chokeret, da hans kirurg fortalte ham, at han skulle opereres for hudkræft på næsen. Det skriver Daily Mail.

Den besked kom fuldstændig bag på 50-årige John Ward, som hævder, at han på intet tidspunkt var blevet informeret om, at han havde kræft - hverken mundligt eller skriftligt.

Læs også: Rebecca skulle have fjernet æggestokke, men så sker det utænkelige

Tilbage i april havde John fået fjernet et modermærke på sin næse, men han havde aldrig hørt lægerne tale om kræft, og han troede, at sagen var afsluttet. Men det skulle vise sig at lægerne havde sendt modermærket til nærmere undersøgelse og havde fundet kræft.

Noget som John heller aldrig hørte om.

Det viste sig, at John behøvede en operation for at få fjernet et særligt kræftsår, der i sidste ende kan nedbryde huden.

Læs også: En mors mareridt: Sønnen var ved at drukne på land

- Kirurgen blev bare ved med at sige, at han ville fjerne kræften. Jeg fortalte ham, at jeg ikke anede, hvad han talte om, fortæller John om den chokerende oplevelse til Daily Mail og tilføjer:

- Jeg kunne ikke holde det ud. Det var et kæmpe chok. Jeg sagde til ham, at han skulle stoppe med at sige kræft, og at jeg var nødt til at gå. 

John forlod hospitalet uden nogen behandling, Han har nu klaget over forløbet, men hospitalet hævder, at de har sendt et brev til ham, hvor de informerer om fundet af kræft, behandlingen og et orienteringsmøde.

Læs også: Dette slørede billede på Facebook førte to søskende sammen efter 60 års adskillelse 

- Nu tror jeg ikke på dem (lægerne red.), og de skal ikke røre min næse, siger John, som stadig venter på at modtage det omtalte brev, til Daily Mail. 

Hospitalet vil ikke kommentere på den konkrete sag men udtaler følgende til Daily Mail:

"Alle de patienter, hvor man finder kræftvækster på deres hud, informeres personligt af en fra klinikken på den sikreste, hurtigste og mest følsomme måde".