Mand myrder sin kæreste og lægger efterfølgende de blodige billeder på hendes Facebook-profil

En amerikansk mand er blevet anklaget for at have myrdet sin kæreste og efterfølgende lagt grusomme billeder af mordet på Facebook. Det skriver The Mirror.

Det var søsteren til den myrdede Jennifer Streit-Spears, der først blev opmærksom på de skræmmende billeder, der var blevet lagt op på Jennifers egen Facebook-profil. Billederne viste den blodige 43-årige Jennifer og hendes nu tiltalte kæreste, Kenneth Alan Amyx, flankeret af teksten:

- Please pray for us (vær sød at bede for os).

Artiklen fortsætter under billedet

Jennifer Streit-Spears. Foto: COLLIN COUNTY JAIL

Efterfølgende kontaktede søsteren straks politiet, og bad dem ved samme lejlighed om at fjerne billederne.

- Jeg sagde til dem flere gange, at de skulle fjerne billederne, men de fortalte mig, at jeg bare kunne blokere Jennifer (hendes profil, red.) hvis jeg ikke brød mig om det, hun postede, har søsteren fortalt til The Daily Dot.

Artiklen fortsætter under billedet

Kenneth Alan Amyx Foto: COLLIN COUNTY JAIL

Da politiet efterfølgende ankom til gerningsstedet, fandt de Kenneth Alan Amyx med flere selvpåførte knivstik på kroppen. Ved siden af ham fandt man liget af Jennifer Streit-Spears.

Den 45-årige Kenneth Alan Amyx viste sig efter sin anholdelse også at være eftersøgt for børnesex-forbrydelser i staten Texas. Han blev efterfølgende behandlet på hospitalet efter sine skader, men er nu fængslet og tiltalt for mordet på Jennifer Streit-Spears.

I første omgang troede Facebook, at billlederne var postet af Jennifer selv. Det har dog vist sig, at de blev lagt op af  Kenneth Alan Amyx, og billederne er nu fjernet.

 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip