Mand opdagede kæresten i trekant - endte på intensiv efter overfald ved transportabelt lokum

Det fortæller ABC7 News.

Andres Hernandez er blevet overfaldet ved et transportabelt lokum i byen Wheaton i staten Maryland i USA, hvor han blev banket med en krydsnøgle.

Siden er hans ekskæreste, Glenda Rodriguez, blevet anholdt sammen med det par, som hun havde et seksuelt forhold til. Et par, som også var lejere hos Andres og Glenda, og som kun var teenagere. Pigens navn er derfor også under navneforbud, da hun er mindreårig.

Taget på fersk gerning

Ifølge retsdokumenter, så tog Andres Glenda i at have en trekant med det unge par, og var mildest talt utilfreds med situationen. Så utilfreds, at han fyrede Glenda og udtrykkede sig i så hårde ord om hele miseren, at Glenda og parret blev dybt krænkede. Så krænkede, at de lagde en snedig plan for at skade Andres.

LÆS OGSÅ: Kone fik handicappet mand myrdet af lejemordere - belønnede dem med trekant

De fandt et transportabelt lokum, hvor de unge par gemte sig med en krydsnøgle. Herefter ringede Glenda til Andres og tilbød sex i bilen, som Andres indvilligede i. Bilen var parkeret ved siden af lokummet, så efter få minutter sprang parret ud, og overfaldt Andres med krydsnøglen.

Overfaldet resulterede i fire dybe flænger, hvor tre var i hovedet og krævede flere sting og hæftninger. Det forventes dog, at han kommer sig fuldstændigt.

Risikerer fængsel på livstid

Skulle en jury finde Glenda og det unge skyldige, så kan de risikere at få fængsel på livstid.

Se mere i videoen herunder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip