Mand reddede hund ud af skoldhed bil - men det kostede

Ikke al hjælp er kærkommen. Det må Michael Hammon fra Georgia i USA sande, efter at han reddede en hund ud af en bil og nu står tiltalt får hærværk. Det beretter USA Today om. 

- Jeg hørte nogen sige, at der var en hund i nød i en varm bil, forklarer han om hændelsen, hvor han efter at have fået beskeden brugte en del af sin kones kørestol til at smadre sig vej ind i bilen.

Michael har posttraumataisk stress efter at have været i krig som soldat og har med egne ord set nok død og ødelæggelse til, at han bare ville lade stå til.

Læs også: Mand overfalder 13-årig pige i hendes hjem og fortryder det ret hurtigt

En gruppe vidner bakker op om hans handling, men da ejeren af bilen kom ud på parkeringspladsen og fandt vinduet på sin Mustang smadret, blev hun rasende og meldte Michael til politiet. Politiet har derfor nu tiltalt Michael for hærværk.

Ejeren af bil og hund påstår, at hun kun var væk i fem minutter, men et vidne skyder den forklaring ned.

- Det var ike kun fem minutter, som kvinden påstår. Det var meget længere. Jeg kunne selv føle heden fra bilen, siger hun.

Læs også: Axel reddede en kvinde fra voldtægt - men det kostede

Ejeren af hunden er sigtet for at have efterladt hunden i bilen, men det bliver svært at bevise, at hun var væk i længere tid, da der ikke er overvågning på stedet, hvor hun efterlod bilen.

Ifølge loven i Georgia er det lovligt at smadre et vindue i en bil med henblik på at få et barn ud af den – men ikke et dyr.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip