Mand sætter ekskonens vielsesring til salg - du flækker af grin, når du ser annoncen

Under overskriften “Den mørke fyrstes forbandede forlovelsesring” har en relativt bitter mand sat sin ekskones ring til salg på eBay.

Annoncen, der spreder sig som en løbeild på sociale medier, lægger da heller ikke på nogen måde fingrene imellem i forhold til, hvad manden mener om sin tidligere hustru.

Først i annoncen forklarer han, hvordan ringen ser ud, hvor mange karat den er og købsprisen for diamanten - der er svimlende 14.000 kroner. Men det er beskrivelsen af den længere nede, der vækker opsigt. 

- Ringen er i fantastisk forfatning. Blev engang båret af Mørkets Fyrste selv gennem hendes femårige korstog for langsomt at overtage magten over min sjæl. Efter en krig af historisk størrelse lykkedes det mig at fjerne den fra Mørkets Fyrstes hånd, og endelig var jeg fri af hendes klør. Ringen blev købt for et beløb langt større, end det jeg sælger det for, og langt større end jeg er villig til at indrømme, men det kommer ikke engang tæt på det beløb, jeg har brugt og den følelsesmæssige lidelse, jeg har haft, i løbet af den fem år lange krig, lyder det i annoncen.

Han fortæller videre, at han har planer om at bruge pengene, han får for at sælge “dette uhellige smykke”, til at hele den store psykologiske skade, han har fået.

Desuden håber han en dag at finde en partner, der ikke forsøger at “høste hans sjæl”.

Læs også: Blev skrottet af kæresten: Nu sælger han halvdelen af deres ting på nettet

- ADVARSEL: Jeg kan ikke holdes ansvarlig for handlingerne af, hvemend der bærer denne djævelske ting næste gang. Skulle tingene alligevel blive ubærlige, kan du tage den af hånden af bæreren og smide ringen i ilden ved Ægteskabsbjerget, skriver han til slut i annoncen.

Skulle du have lyst til at anskaffe dig denne ring, kan den købes her.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip