Mand ser en kvinde fanget i en forulykket bil og udnytter situationen

En amerikansk mand fra Texas har sat sin lid til, at en efterlysning på Facebook kan hjælpe med at finde frem til den person, der udnyttede hans søsters biluheld på det groveste. 

Søsteren Kimberly Smith kom kørende om morgenen den 27. september i byen Irving i Texas, da hendes bil pludselig skred ud og rullede flere gange rundt, før den landede på taget. 

Men her sluttede Kimberlys ulykke ikke. 

På Facebook fortæller hendes bror Joshua, hvordan en høj og tynd mand i 30'erne løb hen til den forulykkede bil og sagde, at han ville hjælpe Kimberly. 

Men i stedet for at hjælpe stjal han hendes taske og stak af, mens hun sad fanget i bilen med hovedet nedad. 

- En mand stoppede for at hjælpe hende. Han fandt hendes taske og tog den frem til hende. Hun var omtumlet efter uheldet, og han sagde til hende, han ville ringe efter hjælp. 

- Hun tiggede og bad ham om at blive hos hende, og han sagde, at hun ikke skulle være urolig, at han ikke ville gå nogen steder. 

- Herefter gik han ind i sin bil og kørte væk med hendes taske og pung, hvor alle hendes kredit- og ID-kort var i. Han tog det hele. Og det hele skete, mens hun sad fanget i bilen med hovedet nedad, og der var ingen, der stoppede for at hjælpe. Hvad er der galt med denne verden, skriver Joshua Smith på Facebook om søsterens uheld. 

Efter et stykke tid var der en, der stoppede og ringede efter hjælp. Hun blev efterfølgende fragtet til hospitalet til behandling. 

Nu håber Joshua Smith, at hans opslag kan hjælpe med at finde frem til personen, der stjal søsterens taske. 

Det er allerede delt over 64.000 gange, og Joshua beder alle om melde, hvis de kender en, der praler med at have røvet en hjælpeløs kvinde, der sad fanget i sin bil. 

- Jeg håber, at den mand der stoppede for at 'hjælpe' hende, og alle dem der ikke stoppede, ikke repræsenterer majoriteten af vores samfund i dag. Vi er bedre mennesker end det. 

- Alle må meget gerne dele dette opslag, så vi kan finde den taber, der står bag, slutter Joshua Smith sit opslag. 

 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

So my sister was in a roll over this morning (car rolled 3 times). Some guy stop to help her. Even found her purse and...

Posted by Joshua Smith on 27. september 2015

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip