Mand ser 'verdens mest uhyggelige gyserfilm' og dør - nu er hans lig forsvundet

En indisk mand faldt om og døde, da han så opfølgeren til horrorfilmen The Conjuring, som af mange bliver kaldt den mest uhyggelige film nogensinde. I Danmark har den fået titlen 'Nattens dæmoner'.

Den 65-årige mand blev angiveligt kørt på hospitalet, efter at det blev opdaget, at han var livløs i sit biografsæde som følge af et hjerteanfald. Det skriver Times og India ifølge britiske Metro.

Manden fik hjerteanfaldet i Sri Balasubramaniar Cinemas i byen Tamil Nadu. Han nåede at klage over smerter i brystet, før han mistede bevidstheden. 

Selvom han hurtigt blev bragt til det nærmeste hospital, stod hans liv ikke til at redde, og han blev erklæret død ved ankomsten, skriver Mirror.

Men det mest bizarre ved historien om den ældre mands død er måske, at hans lig nu er forsvundet - og det samme er den ven, som han var i biografen og se gyserfilm med.

Politiet leder nu efter liget og vennen, men der er indtil viderer ingen mulig forklaring på, hvor liget og venne er forsvundet hen.

The Conjuring 2 havde premiere i Danmark den 9. juni. Se traileren til den første film og opfølgeren herunder. Hvis du tør.

 

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip