Mand skriver selvmordsbrev og er klar til at ende livet, da hans hund gør noget usædvanligt

En 23-årig mand fra Glouchestershire i England kan takke sin hund for, at han er i live.

Ifølge hans eget udsagn forhindrede den ham nemlig i at begå selvmord som følge af en svær depression. Det skriver The Mirror.

Byron Taylors liv havde nået sit lavpunkt, efter hans kæreste og ham gik fra hinanden. En dag drak han sig fuld og besluttede sig for at tage sit liv. Han lavede en løkke af et stykke reb og gik nedenunder for at skrive et selvmordsbrev.

Da han kom tilbage til værelset ovenpå, havde hunden løkken i munden.

- Først troede jeg, at han ville lege. Jeg sagde ‘giv mig den’, og så begyndte han at knurre af mig, siger den 23-årige.

Normalt er hunden - der bærer navnet Geo - en stille hund. Men den tyggede løkken i stykker.

- Han knurrer aldrig, men hver gang, jeg prøvede at tage den fra ham, begyndte han at knurre. Jeg ville ikke være her, hvis det ikke var for ham, siger Byron Taylor.

Læs også: Baby og Bulldog er født samme dag - og tror de er brødre

Han tror, at hunden vidste, hvad han havde gang i.

- De har en sjette sans i forhold til de ting. Han vidste, der var noget i gære, siger han.

Selvom Byron Taylors historie endte godt, og han er ovre depressionen, står han nu i en anden frygtelig situation. Geo har nemlig en aggressiv tumor i hjernen, og dyrlægerne tror kun, hun har et par uger tilbage at leve i.

- Det er en daglig kamp med beslutningen om at aflive ham. Dyrlægen er tilfreds med, at han forbliver i live, så længe han er glad og leger, men det er bare et spørgsmål om uger, siger Byron Taylor.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip