Mand slikkede sovende kvinde i ansigtet og på munden

Københavns Vestegns Politi efterlyser en mand af udenlandsk herkomst, der natten mellem lørdag og søndag den 25. januar i år forulempede en ung kvinde.

Kvinden var faldet i søvn i S-toget fra Hovedbanen til Frederikssund, skriver TV2.

Videoovervågning afslører, at manden først skubbede til kvinden for at se om hun vågnede. Han rykkede tættere på hende, mærkede på hendes lomme og til sidst tog han hendes egen hånd op af lommen. Han tog fat om hende, lænede sig ind til hende, slikkede hende i ansigtet samt på munden.

Senere vågner kvinden og opdager hvad der foregår. Hun var våd om munden og manden sad helt oppe i hovedet på hende. Hun var kørt for langt og stod af på Veksø Station klokken 6.32 og her fulgte manden efter hende.

Ude på perronen lagde manden en hånd på kvindens skulder. Her vender hun sig om og råber af manden, der derefter forsvinder. Han stod på toget sammen med en medgerningsmand.

Politiet beskriver gerningsmanden som af andet etnisk herkomst end dansk – muligvis marokkaner, almindelig af bygning, kort mørkt hår med høje tindinger og et mindre overskæg. Han var iført en mørk jakke, en lysegrøn sportsbluse og lyse cowboybukser og lyse sko.

Oplysninger i sagen kan gives til Københavns Vestegns Politi på 4386 1448.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip