Mand smidt ud af konen: Kom hjem med 17 cm penis tatoveret på benet

34-årige Stuart Valentino, der tidligere er blevet kaldt for verdens mest irriterende ægtemand, er blevet smidt på porten.

Den grænsesøgende mand har fået tatoveret en 17 centimeter lang penis på venstre lår, og det sorte kønsorgan kan på den måde ses af alle, når familiefaren går rundt i korte bukser.

Påfundet med pikken viste sig at være for meget for husturen Samantha, der har sparket den spøgefulde ægtemand ud ad døren i familiens hus i den sydengelske by Southsea.

Stuart Valentino indrømmer nu, at tatoveringen ikke var en god idé.

- Min kone hader mig. Set i bagspejlet er jeg ikke overrasket. Det er det dummeste, jeg har gjort i mit liv, siger Stuart Valentino til metro og forklarer om episoden, hvor hustruen første gang så den aflange tatovering:

-Hun vågnede og skreg, da hun så den massive penis stritte ud fra under dynen, siger Stuart Valentino, der er far til fire børn.

Læs også: Oldemor stak af fra plejehjemmet for at få en tatovering

Samantha har nu forbudt ham at tage datteren med i svømmehallen – familiens charterferie er også aflyst, da hun ikke vil se på penissen stikke frem fra kanten af de korte bukser under sydens sol.

- Vi skændes hele tiden. Det ville koste omkring 10.000 kroner at få tatoveringen fjernet, hvilket vi kunne have brugt på en familieferie, siger Stuart Valentino.

- Jeg havde ingen idé om, at joken kunne ødelægge mit liv. Jeg er knust og har mistet min familie, forklarer han.

Den engelske drengerøv har tidligere fået tilnavnet 'verdens mest irriterende ægtemand', og den tvivlsomme titel kom i hus med en række videoer på YouTube – her kan man blandt andet se, hvordan han bruger en hel weekend på at gå rundt og slå sin familie med en legetøjshaj.

Derudover har han snydt konen til at spise kattelort, hvilket naturligvis også blev fanget på video, og Samantha har i søvne fået tegnet et stort abe-ansigt på numsen, så der er vist ikke så meget at sige til, at hun nu har fået nok.

Se her en video af den upopulære mand, der slår sin kone i ansigtet med en bamse-lignende haj:

 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip